Beschikbaar

AMYA.

Amya kan ik zeker blij maken met een liefdevol thuis waar ze volledig haar aandacht krijgt. Hier moet ze de aandacht delen met meerdere anderen. Amya is hier geboren, is 6 jaar en alleen aan haar tandjes kun je zien dat ze een ouder hondje is.

Amya is een rustig hondje wat gemakkelijk met een ander rustig hondje overweg kan. Ze kan wel eens kattig reageren, toch dit stelt helemaal niets voor.

Het is een hondje wat eerst meestal de kat uit de boom kijkt, wat veel te zien is bij Chihuahua’s. Naarmate ze gewend raakt, komt ze ook losser. Bij sommige mensen heeft ze tijd nodig om er vertrouwen in te krijgen.

Ze houdt alleen echt niet van drukke kinderen. Die kunnen haar beter met rust laten. Mensen van middelbare leeftijd of ouder zou ideaal voor haar zijn.

Ze is altijd op schema geënt, ontwormd en is patella vrij getest. Heeft een stamboom en een DNA profiel. Is op show geweest en zelfs 2 titels op haar naam staan; JW’13 en Duits Jeugdkampioen.

Een ouder hondje is niet duur, maar dit moet niet de doorslag geven. Een ouder hondje moet evengoed welkom zijn en wennen als een pup. Ze hebben de dingen meestal wel eerder in de gaten als een pup, omdat ze de speelse, ondeugende puppy- tijd niet meer hebben en al opvoeding hebben genoten.

Op dit moment zijn er geen puppy’s beschikbaar/te koop.

 

Voor meer informatie kunt u altijd bellen, appen of mailen:

0031 (0)6 47 01 34 34 óf  namaskara@ziggo.nl

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE