Hartelijk Welkom

 

Mijn hele leven ben ik al omringd met dieren. Mijn voorkeur is altijd uitgegaan naar kleine langharige hondjes. Een klein hondje in een volle vacht vind ik bijzonder mooi en sierlijker. Ze zijn gemakkelijk in huis te houden. 

 

In 1980 ben ik begonnen met het showen van Maltezers. Daarmee heb ik zeer goede resultaten geboekt onder de kennelnaam "v. Brucella".

In die tijd was mijn liefde voor de langharige Chihuahua al aanwezig.

 

Na een gedwongen stop heb ik na een lange periode de kans weer gekregen om mijn liefde voor een klein langharig hondje weer te realiseren. Door een langharig Chihuahua logeetje "Visa" was de liefde voor een langhaar Chihuahua herboren en niet meer weg te denken uit mijn leven. 

 

Omdat ik vind dat de kennelnaam "v.Brucella" mijn Maltezers toebehoort, heb ik besloten de kennelnaam "Namaskara" aan te vragen.  "Namaskara" komt uit het Sankriet. Is een Indische groet en verwijst naar "Ik groet het Licht/het Hogere in je!"

De kennlnaam "Namakara"is geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en ingeschreven bij de Federation Cynologique Internationale (FCI).

 

Hopelijk zullen de "Namaskara Chihuahua's" deze naam eer aan doen op de shows, maar zeker ook bij hun nieuwe baasjes thuis als gezelschapshondje!

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.07 | 01:47
Info heeft ontvangen 1
21.07 | 01:46
Het Karakter heeft ontvangen 1
21.07 | 01:46
Puppy's heeft ontvangen 2
01.07 | 22:36
Whoopy heeft ontvangen 2
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE